PGD VERŽEJ
Trg Slavka Osterca 15
9241 Veržej

Aktualno

V letu 2023 se je tudi v našem društvu izvedel volilni občni zbor . Občni zbor se je letos po dveh letih mirovanja zaradi koronskih ukrepov zopet ...
   Skozi vse leto društvo sodeluje na prireditvah v kraju in občini , pomagamo vsem društvom in organizacijam pri izpeljavi njihovih prireditev . 

  Tako se tudi vsako leto udeležimo svete maše v čast SV. Florijana , pomagamo pri procesiji v čast Marije pomočnice , pomagamo pri izpeljavi Miholovega sejma in še bi lahko naštevali . 

 Vsak petek skozi vse leto se tudi zberemo v gasilskem domu in se pogovorimo o delu , ki ga moramo postoriti v gasilskem domu ali okolici le tega , prav tako pa pregledamo vozila in opremo in jo po potrebi tudi očistimo ali popravimo . 

 Ob petkih pa imamo skozi leto tudi vaje z moško člansko desetino , žensko člansko desetino in po potrebi tudi z mladinci in pionirji , v društvu pa delujejo tudi prvi posredovalci  , v kolikor pa je kako tekmovanje pa opravimo vaje tudi ostale dni .
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se