PGD VERŽEJ
Trg Slavka Osterca 15
9241 Veržej

Aktualno

Za društvo se končuje leto katero bo zapisano v zgodovino kot eno pomembnejših . Letos je društvo začelo z celovito obnovo gasilskega doma . Tako...

Aktualno

 
Za društvo se končuje leto katero bo zapisano v zgodovino kot eno pomembnejših . Letos je društvo začelo z celovito obnovo gasilskega doma . Tako so se v notranjosti doma komplet porušile vse obstoječe notranje stene in strop , uredili smo novo betonsko ploščo ter na novo uredili razporeditev prostorov . Tako smo v spodnjem delu pridobili še eno garažo in novo sobo za sejno sobo in prostor za krajevno organizacijo rdečega križa . V zgornjem delu doma pa smo povečali veliko sejno sobo , pridobili pa smo še prostora za novo kuhinko in pisarno v mansardi pa smo še pridobili dodatno sobo . Obenem smo v celotnem domu napeljali komplet na novo elektroinštalacijo . Tako smo za letos z obnovo zaključili v prihodnjem letu pa še nas čaka veliko dela saj je potrebno vse prostore še pleskarsko urediti , potem še bi radi uredili toplotno izolacijo stropov in še kaj nas čaka .
 
 
 
 

Zaživela je nova spletna stran PROSTOVOLJNEGA GASILSKEGA DRUŠTVA VERŽEJ

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se