PGD VERŽEJ
Trg Slavka Osterca 15
9241 Veržej

Aktualno

V letu 2023 se je tudi v našem društvu izvedel volilni občni zbor . Občni zbor se je letos po dveh letih mirovanja zaradi koronskih ukrepov zopet ...

Aktualno

 
V letu 2023 se je tudi v našem društvu izvedel volilni občni zbor . Občni zbor se je letos po dveh letih mirovanja zaradi koronskih ukrepov zopet izvedel v obliki kot smo ga bili vajeni pred tem . Tudi letos se je občnega zbora udeležilo veliko število članov in gostov . Po prebranih poročilih so člani potrdili vsa poročila in ugotovili , da je dosedanje vodstvo v preteklem petletnem mandatu delalo zelo dobro . Vsi pa so si bili enotni da jim je žal da leta 2020 društvo ni moglo svečano obeležiti 140 let svojega delovanja . V nadaljevanju so se izvedle volitve novega vodstva društva in tudi za naslednje petletno obdobje je bilo mesto predsednika zaupano dosedanjemu predsedniku Kolbl Mihaelu , mesto in delo poveljnika pa prav tako nadaljuje Flinčec David . Za naslednje obdobje si je društvo zadalo za glavni dve nalogi zamenjavo vozila TAM in leta 145 obeležiti 145 letnico društva z prevzemom obnovljenega gasilskega doma in vozila , ki bo zamenjalo omenjeno vozilo TAM .
V upanju , da jim bo uspelo izpeljati zadane naloge so jim zagaotovili vso potrebno pomoč tako župan v imenu občine kot vsi ostali zbrani .
 
 
 
 

Zaživela je nova spletna stran PROSTOVOLJNEGA GASILSKEGA DRUŠTVA VERŽEJ

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se